Numismatische en historische munten kopen

Betrouwbaar investeren in numismatische verzamelmunten

Wenst u te beleggen in munten met een rijke geschiedenis? Bij Numis Fund vindt u een ruim aanbod aan authentieke, historische munten in goud en zilver. Onze jarenlange expertise zorgt ervoor dat u bij ons in vertrouwen bijzondere munten kan aan- en verkopen. Numismatische munten aankopen kan makkelijk via onze e-shop. U kan kiezen om uw munten af te halen in een van onze 3 winkels of uw bestelling wordt per verzekerde verzending naar u verzonden. .

Nieuwste numismatische munten in voorraad

Waarom Numis Fund

Numis Fund is een onderdeel van The House Group. Bewezen experts in aan- en verkoop van goud (www.the-house.be) en zilver (www.silver-fund.be).

Met Numis Fund willen we een uniek platform bieden aan onze klanten om authentieke, historische munten aan te kopen. Onze handige e-shop en 3 afhaalpunten zorgen dat u in vertrouwen uw numismatische munten kan aan- of verkopen. Onze transparante manier van werken en de hedendaagse levertermijn bewijzen dat onze gespecialiseerde webshop en onze winkels dé plaats zijn voor een betrouwbare aan- of verkoop van numismatische munten.