Numismatische en unieke munten

Numismatische munten kopen aan de beste prijs? Dat kan u makkelijk en snel bij de webshop van Numis Fund. Kies de gewenste periode en bekijk onze unieke, waardevolle selectie historische munten.

Van bestelling, over verwerking, tot afhandeling... bij Numis Fund kunt u een aankoop doen in vertrouwen. De verzending van uw pakket is immers 100% verzekerd, zowel via standaard verzending als via privé-koerier. Kiest u voor privé-koerier dan kunt u zelf het tijdstip en datum van de levering kiezen. U kan uw bestelling ook afhalen in een van onze drie winkels te Brussel, Gent of Sint-Niklaas.

U wilt numismatische coins kopen en deze toch graag eerst eens fysiek komen bekijken? Dat kan uiteraard in 1 van onze 3 winkels. Veilig en discreet.

Munten vandaag op voorraad

 

Over Numis Fund

Numis Fund wordt bestuurd door Jan Van Cutsem en zijn team van The House Group.
Jan Van Cutsem is zaakvoerder van de reeds bekende firma’s binnen de goud- en zilvermarkt The House en Silver Fund. Met meer dan 30 jaar ervaring binnen de sector kennen de goud- en zilvermarkt geen geheimen meer voor Jan. Zijn liefde voor geschiedenis en gouden en zilveren munten maakt dat Numis Fund een belangrijk onderdeel is van The House Group.

Er is niemand die meer interesse toont in het uniek verhaal achter elke munt dan Jan. Hij verdiept zich graag in de rijke geschiedenis van munten en achterhaalt voor zijn plezier de unieke historiek achter elke gouden of zilveren munt.
Jan Van Cutsem schrijft hiermee een uniek verhaal binnen België. Met zijn drie winkels voor aan-en verkoop van goud en zilver en 2 bloeiende webwinkels is Numis Fund een logische volgende stap. Numis Fund is niet zomaar een nieuwe bladzijde binnen het The House - verhaal. Het is een plaats waar Jan zijn passie voor numismatiek kan zegevieren. Numis Fund, want elke munt heeft een verhaal.

Heb je zelf een bijzondere munt en wil je graag weten wat dit waard is?
Contacteer ons en we zoeken het graag voor u uit!